(recept
si oblíbilo 59 návštěvníků)
Čínské Nudle, hotové za 15 min a jsou fakt super!!!!!!!!!!!!!!
Potřebné ingredience
Čínské nudle, kuřecí maso, čínská zelenina, sójová omáčka, sůl, podravka, pepř, sůl, koření na čínu.
Postup přípravy
Nudle předem namočíme do studené vody, stačí hodina. ( vůbec nevadí, když budou namočený třeba 5 hodin). Kuřecí maso nakrájené na nudličky, orestujeme, přidáme mraženou čínskou zeleninu(můžete si dát i svojí, podle chuti), všechno koření a ještě chvíli dusíme(cca 5 min.) Nudle slejeme a přidáme k masu a zelenině. Pořádně promícháme, a dochutíme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
9. 1. 2015, 14:23
MILU999
(upraveno)
9. 1. 2015, 13:29
Kvatura
(upraveno)
4. 9. 2008, 19:24
Proím,kde se činské nudle kupuji?Děkuji a přeji dobrý večer Kytka
Forštka
(upraveno)
27. 9. 2008, 12:45
@Kvatura
Já je kupuji v Makru. Ale myslím, že je mají v každém obchoďáku. Občas je mají i u Větnamců, kde je dělají, tak je většinou i prodávají. 500g balík stojí 30,-až 40 kč. Balení je žluto červené a je tam napsáno ( nudle pro rychlou přípravu) bezvaječné nudle.
moniczka
(upraveno)
4. 9. 2008, 18:58
Nyní jsem nudle uvařila a jsou I tatínek si pochutnal brzy novu zopakuji
johnynka
(upraveno)
13. 8. 2008, 9:33
čínský nudle miluju dneska je budu mít k véče
Vlasta V.
(upraveno)
23. 4. 2008, 12:13
Doporučuji ještě usrtřicovou omáčku,je ještě lepší jak sojovka a na nudle,jak dělaná
Forštka
(upraveno)
23. 4. 2008, 13:10
@Vlasta V.
Vlasti. Taky ji občas používám. Určitě s ní nic nepokazíte, je fakt moc dobrá. Díky za radu. Příště to vyzkouším
Prdlo
(upraveno)
23. 4. 2008, 11:50
Ahoj,tu sojovku asi dáváte sladkou že???Děkui za radu
Forštka
(upraveno)
23. 4. 2008, 13:07
@Prdlo
Ahoj Terčo. Dávám sladkou, a když ji nemám, tak dávám tu co je zrovna po ruce .
denka47
(upraveno)
9. 4. 2008, 14:40
Ahoj, davam tam hodne porku, je to fakt basta, len tie cinske slize varim.
Forštka
(upraveno)
10. 4. 2008, 13:58
@denka47
Ahoj Irenko. Dříve jsem nudle taky vařila. Jeden veitnamec, co dělal nudle na pouti mi poradil, ať je jenom namočím, že jsou lepší.
aweii
(upraveno)
9. 4. 2008, 14:36
Přesně tohle taky dělám doma, jen nudle vařim a zasmažuju cibulku, je to veliká můžu všem doporučit, hlavně to chce hodně sojovky a dá se to jíst i za studena jako salát
Forštka
(upraveno)
10. 4. 2008, 13:52
@aweii
Ahoj Evo Taky to občas tak dělám. Ale většinou nemám po ruce pórek, tak to jistí zelenina z mražáku. . Ta sojovka je opravdu potřeba, jinak to nemá žádnou chuť.